Zwanger

De zwangerschap is een spannende en bijzonder leuke periode. Er gebeurt van alles: je kindje ontwikkelt, je lichaam verandert. In onze begeleiding tijdens de zwangerschap is alles bespreekbaar. Wij proberen jullie zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden en samen maken we daar keuzes in welke bij jullie passen. Wij houden hierbij uiteraard de gezondheid van moeder en kind nauwlettend in de gaten. Begeleiden op persoonlijk vlak vinden wij net zo belangrijk en daarom hebben we het in onze praktijk zo geregeld dat we elkaar goed kunnen leren kennen. Er is voldoende tijd en aandacht voor jou, je partner en eventuele kinderen.

Sinds 2015 heb je in onze praktijk de keuze of je naar het individuele spreekuur komt of dat je deel wilt nemen aan groepsconsulten, Centering Pregnancy.

Onderzoeken

Tijdens de zwangerschap zijn verschillende onderzoeken mogelijk.
Echo onderzoek: tijdens je zwangerschap zullen we je een aantal echo’s aanbieden: de vroege echo, de termijnecho en op indicatie groei- of liggingsecho’s.

Wil je graag op eigen verzoek meer echo’s? Dan verwijzen we je graag door naar Echobureau Binnenpret.
Prenatale screening: als je meer wil weten over de mogelijkheden van prenatale screening, dan kunnen we je hier uitgebreid over voorlichten.

Zwapp

Als verloskundige praktijk hebben wij een eigen app! Deze is ontwikkeld in samenwerking met onze ketenpartners, zoals de ziekenhuizen, kraamzorg en GGD. Met deze app op je telefoon heb je altijd op het juiste moment in je zwangerschap deskundige informatie en adviezen passend bij jouw situatie. Download de Zwapp hier.

Boek: De grote ge­­boortegids geschreven door Mariel Croon en Joris van der Post.