Centering Pregnancy

Sinds 2015 heb je in onze praktijk de keuze of je naar het individuele spreekuur komt of deel wilt nemen aan groepsconsulten, Centering Pregnancy.

Een groep van maximaal 10 zwangeren, met ongeveer dezelfde zwangerschapsduur komen in de zwangerschap 9×2 uur samen en na de bevalling nog 1×2 uur samen met de baby’s. Je hebt een actieve rol bij je eigen controles. Er is veel tijd om dieper op onderwerpen in te gaan. Gezonde levensstijl, voorbereiding op de bevalling, kraambed en het ouderschap komen uitgebreid aan bod. Je ondersteunt elkaar, wisselt ervaringen uit, bouwt vriendschappen op, met andere vrouwen in dezelfde levensfase bij jou in de buurt. Je partner is bij de controle en ook bij bepaalde bijeenkomsten van harte welkom.

Er zijn geen extra kosten verbonden bij deelname. Centering Pregnancy is gemiddeld beoordeeld met een:

8,6

HANDIGE LINKS

“Het was erg fijn om met de andere dames ervaringen te kunnen uitwisselen en af en toe even lekker te kunnen klagen”

“CP heeft me veel vertrouwen, zekerheid en steun gegeven. Ik heb veel geleerd van de bijeenkomsten”

“De CP-bijeenkomsten waren heel prettig; het was fijn om samen met andere vrouwen de zwangerschappen te beleven en te ervaren”

“Het is fijn om verhalen van anderen te horen en zelf soms even stoom af te blazen”

“Ik heb veel handige, bruikbare tips gehad voor tijdens de bevalling, maar ook voor erna. Ook hoe ik mijn zoontje erbij kan betrekken”

“De middagen waren leuk, gezellig en leerzaam, ik heb er veel aan gehad tijdens mijn zwangerschap, de bevalling, maar ook erna”

“Ik vind Cetering Pregnancy echt een aanrader, vooral na de bevalling heb je zoveel steun aan elkaar”