Wij vinden iedere zwangerschap even bijzonder en nemen jouw wensen en verwachtingen als uitgangspunt

Ons team van ervaren verloskundigen wil jullie graag begeleiden tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraambed. We zijn een klein en hecht team waardoor je tijdens de zwangerschap altijd een vast aanspreekpunt hebt. Tijdens de bevalling geven wij begeleiding op maat. Wij houden van ons vak en staan voor persoonlijke zorg en begeleiding. Ons doel is om te ontzorgen en dat jullie terug kunnen kijken op een bijzondere tijd en een mooie ervaring: de geboorte van jullie kind!

Marjo van Hoogstraaten

1 december 1985, na het behalen van haar diploma aan de Vroedvrouwenschool te Heerlen, startte Marjo onze praktijk. Het komt regelmatig voor dat Marjo bij de bevalling van de zwangere of partner geweest is. Oma’s vinden het om die reden vaak ook heel gezellig een keer mee te komen naar de controle! Marjo heeft de basisopleiding voor echoscopie gedaan. Tevens is zij versiekundige en draait dan kindjes van stuitligging naar hoofdligging in het Verloskundig Centrum Nijmegen. Marjo geniet nog steeds van elke bevalling, na al die jaren.

Anneloes Bosz

Na haar afstuderen als verloskundige aan de Vroedvrouwenschool te Heerlen kwam Anneloes in juli 1992 in onze praktijk werken. Ze is begonnen als waarneemster, maar is nooit meer weg gegaan. Anneloes heeft de basisopleiding echoscopie gedaan en verzorgt de kinderwens spreekuren. Zij is voorzitster van het Transmurale Periodieke Overleg (een overleg met verloskundigen, gynaecologen en verpleegkundigen over optimale samenwerking in onze regio) en plaatst spiralen in het Verloskundig Centrum Nijmegen.
Het bieden van vertrouwen en veiligheid geeft Anneloes veel voldoening.

Liza de Jong – Bouwman

In de zomer van 2009 is Liza afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Na eerst waargenomen te hebben in verschillende regio’s waaronder Beuningen en Amsterdam, heeft Liza 8 jaar in omgeving Groesbeek gewerkt. In 2019 kwam haar kans om bij onze praktijk aan te sluiten. Een lang gekoesterde wens! Liza is echoscopist, zit in het bestuur van de coöperatieve verloskundigen Nijmegen en is tevens actief in verschillende werkgroepen. Persoonlijke begeleiding en aandacht voor de wensen van vader en moeder vindt Liza erg belangrijk. 

Silvy Roelofs

Silvy is onze steun en toeverlaat sinds 2013. Zij is onze manager en ondersteunt ons op de spreekuurdagen maandag, dinsdag en woensdag van 8.45 tot 1600 uur. Silvy is doktersassistent en gespecialiseerd op het gebied van de verloskunde. Zij is telefonisch bereikbaar voor allerhande vragen en het maken van afspraken. 

Lisa Veldscholten | Waarnemer

Lisa is sinds januari 2022 bij ons werkzaam. Hieronder stelt zij zich voor:
Mijn naam is Lisa (dus de Lisa met een ‘s’!) en sinds januari 2022 ben ik officieel afgestudeerd als verloskundige, het mooiste beroep ter wereld als je het mij vraagt. Als klein meisje kon ik avondenlang voor het slapen gaan bladeren door een groot boek dat heette ‘het wonder van de zwangerschap’. Er stonden prachtige plaatjes in van de ontwikkeling van baby’s in de buik. Die bewondering voor het bijzondere proces van zwangerschap en geboorte is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Hoe meer bevallingen ik bijwoon, hoe groter het ontzag voor de natuur en al die mooie mensen die ik tegenkom in mijn vak. Wat er ook gebeurt, wees trots op jullie zelf! Iemand zei laatst ‘een verloskundige die aan het werk is, is een baken van liefde’. En dat hoop ik ook aan alle kanten uit te dragen.

Juliette Zoetelief | Waarnemer

Mijn naam is Juliette Zoetelief. Ik ben opgegroeid in Nijmegen, maar ik heb de afgelopen jaren in Maastricht gewoond voor de opleiding tot verloskundige. Na twee hele fijne stages bij deze praktijk ben ik hier na mijn afstuderen met veel plezier aan de slag gegaan als waarneemster. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en begeleiden. Hopelijk tot snel!

“Wat was ik blij dat jij bij de geboorte van onze dochter kon zijn, ik had me geen betere steun en begeleiding kunnen wensen”

“Je zag wat ik nodig had en was voor mij, zeker bij de laatste loodjes, echt een baken. Ik kijk er met een heel goed gevoel op terug”

“Jullie vinden dat jullie gewoon je werk doen, maar de wijze waarop maakt wel het verschil en wordt enorm gewaardeerd”

“Hoewel jullie vele vrouwen begeleiden, voel je steeds de persoonlijke benadering en de betrokkenheid, en voel je je altijd gehoord”

“Jullie gaven ons hoop, vertrouwen, rust en hielpen ons het grootste geluk op de wereld te zetten”

Coöperatieve Verloskundigen Nijmegen

Als verloskundige praktijk zijn wij aangesloten bij de Coöperatieve Verloskundigen Nijmegen e.o. Samen met onze partner praktijken hebben wij het Verloskundig Centrum Nijmegen e.o., VCN. Hier bieden wij onderzoeken aan die kwalitatief verhogend werken als deze op grotere schaal worden aangeboden. In het VCN bieden wij screeningsonderzoek aan, NIPT, screeningsecho, echo`s op eigen verzoek, gynaecologische echo`s, het draaien van kinderen in stuitligging en het plaatsen van spiralen. Wij delen de visie waarbij jij, jouw partner en bevallen op een natuurlijke manier centraal staan. Bij ons ben je in vertrouwde handen.

Maak een afspraak

Wil je direct contact met ons? Klik op de button hiernaast of bel ons op 024-6776446.