Groeigids app

Voor ouders die alles willen weten over gezond opgroeien en opvoeden van kinderen per levensfase.

De GroeiGids app en website horen bij de GroeiGidsen die ouders van verloskundigen, kraamverzorgenden en de jeugdgezondheidszorg ontvangen. In de GroeiGids app en op groeigids.nl vinden ouders alle informatie over gezond opgroeien en opvoeden van kinderen per levensfase. Van kinderwens tot zwangerschap; en vanaf de babytijd tot jongvolwassenheid. De informatie sluit perfect aan op de informatie die in de verschillende GroeiGidsen geboden wordt.

De betrouwbare informatie op groeigids.nl wordt samengesteld door Stichting Opvoeden.nl, in samenwerking met alle Nederlandse Kennis en Thema-instituten. Ook de hoofdredacteur van de GroeiGids zit in de redactie van Stichting Opvoeden.nl.

Groei en ontwikkeling volgen en vastleggen

Met de GroeiGids app en via het persoonlijk deel van de website kunnen (aanstaande) ouders vanaf de zwangerschap alles bijhouden voor hun kind in een ‘groeipad’. Ontwikkeling, groei, vaccinaties, kindergebit en kinderziekten, maar ook gebeurtenissen zoals verjaardagen en uitstapjes. Bij elk item kunnen foto’s of een video worden toegevoegd. Zo ontstaat een groeipad, een tijdlijn. Hiervan kan een mooi groeialbum voor later worden gemaakt, om te bewaren of af te drukken. Naast alle gegevens, kunnen ouders de groeicurves en het kindergebit bekijken in de app. We gebruiken dezelfde groeicurves als binnen de Jeugdgezondheidszorg worden gebruikt.

Informatie op maat

Na het invoeren van een ‘moment’ in het groeipad, kunnen ouders direct verder lezen over dit onderwerp in het info-pad. Zo kunnen ze na het toevoegen van een mijlpaal, zoals het eerste stapje, direct doorlezen over de motorische ontwikkeling van een kind op deze leeftijd.

Nieuwsgierig? De GroeiGids app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Bron en meer informatie op https://www.groeigids.nl/professioneel/producten/groeigids-app-en-website

Maak een afspraak

Wil je direct contact met ons? Klik op de button hiernaast of bel ons op 024-6776446.