Wij zijn trotse ouders geworden van ons eerste kindje

Super bedankt voor alle goede zorgen!

Wanneer je nog nooit bevallen bent, heb je geen idee wat je kan verwachten. Vaak ben je wel al beïnvloed door (horror) verhalen van anderen. Onze ervaring was mede door hypnobirthing en onze verloskundige Anneloes een succes verhaal! We wilde namelijk heel erg graag een natuurlijke bevalling zonder ingrepen en pijnmedicatie.
Om 21 uur braken mijn vliezen en binnen een aantal uur had ik sterke weeën van om de 3 minuten. We hebben Anneloes gebeld en zij was vrij snel aanwezig, we hebben ervoor gekozen om naar het CWZ te gaan om daar poliklinisch te bevallen. Bij aankomst kon ik meteen in bad gaan zitten. Dit wilde ik graag en had ik ook in mijn geboorteplan gezet.
Na een tijd in bad gezeten te hebben merkte Anneloes dat ik mijn weeën niet goed meer kon opvangen. Ze heeft mij heel goed geholpen door mij te adviseren uit bad te gaan en even op bed te gaan liggen. Dit heb ik toen gedaan, tot mijn verbazing had ik al 8 cm ontsluiting! Die laatste weeën waren pittig en ik merkte dat het wegpuffen niet goed lukte. Anneloes heeft mij geholpen door mee te puffen, uiteindelijk nam mijn man dit over en hebben we het laatste stuk helemaal samen gedaan. Na ongeveer 3 kwartier weeën op bed opgevangen te hebben kreeg ik persdrang. Ik wilde graag in bad bevallen maar Anneloes stelde voor om even te oefenen op de baarkruk, zodat ik door had hoe ik moest persen. Uiteindelijk beviel mij dit zo goed dat ik besloten heb toch op de baarkruk te bevallen. Mijn man zat achter mij en samen hebben wij mee kunnen kijken in de spiegel hoe ons meisje geboren werd. Echt een heel bijzondere en mooie ervaring!
Ik voelde mij tijdens de gehele bevalling veilig. Daardoor kon ik met alle vertrouwen in mijn bubbel zitten en samen met mijn man, zonder pijn medicatie of ingrepen de bevalling doen.

Anneloes Bosz en de rest van het team Verloskundige Praktijk Beuningen, feliciteren de ouders met de geboorte van een prachtig wonder. Geniet van elkaar!

Maak een afspraak

Wil je direct contact met ons? Klik op de button hiernaast of bel ons op 024-6776446.