Voorstellen;

In onze praktijk willen we graag jou wensen en verwachtingen als uitgangspunt nemen voor je zorg. We werken met een casemanager om de continuiteit van je zorg te waarborgen. Je zal haar het meeste zien tenzij jij dat anders wenst. 

Wij houden van ons vak en staan voor persoonlijke, op maat gegeven zorg en begeleiding. Tijdens de bevalling bieden wij continue begeleiding wat zeer gewaardeerd wordt door onze cliĆ«nten.

Ons doel is dat jullie terug kunnen kijken  op een bijzondere tijd en een goede ervaring: de geboorte van jullie kind! Uiteraard met als uitkomst gezonde moeder en gezond kind. 

De verloskundigen: 

fullsizeoutput 6741 

Marjo van Hoogstraaten

32 jaar geleden, na het behalen van haar diploma aan de Vroedvrouwenschool  te Heerlen, startte Marjo deze parktijk te Beuningen. Het komt dan nu ook regelmatig voor dat zwangeren of partners bij haar geboren zijn! Oma's vinden het soms daarom ook heel gezellig om een keer mee te komen! Marjo heeft de basisopleiding  voor echoscopie gedaan. Tevens is zij versiekundige en draait dan kindjes van stuitligging naar hoofdligging in het Verloskundig Centrum Nijmegen.

Marjo heeft 3 dochters.

Anneloes Bosz

Afgestudeerd als verloskundige aan de Vroedvrouwenschool te Heerlen. In juli 1992 kwam Anneloes de praktijk versterken. Eerst als waarneemster maar is nooit meer weg gegaan. We hebben haar 25 jarig jubileum gevierd en haar in het zonnetje gezet! Anneloes heeft de basisopleiding echoscopie gedaan en verzorgt de kinderwens spreekuren. Zij vertegenwoordigt de praktijk in het Verloskundig Samenwerkings Verband Nijmegen en Omstreken en is bestuurslid van de Verloskundige Cooperatie Nijmegen.

Anneloes heeft 2 dochters en 1 zoon.

 

Anneloes van Yvonne
fullsizeoutput 6746 

Esther Boreel

Afgestudeerd in 2001 als verloskundige aan de Vroedvrouwenschool te Rotterdam ging zij eerst waarnemen. Na een paar jaar als klinisch verloskundige gewerkt te hebben lonkte de eerste lijn. In 2010 kwam Esther in deze praktijk werken. Zij heeft de echo opleiding aan de Fontys Hogeschool gedaan. Samen met Marjo zit zij in het versie team Nijmegen.

 

Esther heeft 2 dochters en 2 zonen.

Praktijkassistente

Silvy Roelofs

Silvy is onze steun en toeverlaat sinds 2013. Zij is onze manager en ondersteunt ons op de spreekuurdagen maandag, dinsdag en woensdag van 8.45 tot 15.00 uur. Silvy is eigenlijk alles maar ook doktersassistent en gespecialiseerd op het gebied van de verloskunde. Zij is telefonisch bereikbaar voor allerhande vragen.

Silvy heeft 2 dochters en 1 zoon.

fullsizeoutput 673b

 

Waarneming

fullsizeoutput 6749

Leanne Hendriks

Direct na haar afstuderen aan de Academie Verloskunde te Maastricht in januari 2011 kwam zij in onze praktijk werken. Leanne is onze vast waarneemster en vangt onze vakanties, congressen en ziekte op. Daarnaast begeleidt Leanne Centering Pregnancy groepen. Zij heeft een dochter Felienne en zoontje Sebas.

Leanne is nu met zwangerschapsverlof, zij zal half december weer terug komen. Maar eerst bevallen!

 

IMG 1350

Nikita van Leeuwen

 

Nikita heeft de verloskundige opleiding in Rotterdam gedaan. Zij zal naast Leanne voor ons waarnemen en Centering Pregnancy groepen begeleiden. Nikita heeft een zoontje.

                                                                                  CAnneToonen Partus LR DSC77241       Ines Kegelaar  komt ons team deze zomer versterken

                                                                                                                                                                       in verband met het verlof van Leanne.  

Studenten  

 

In het kader van de opleiding van verloskundigen, begeleiden we met enige regelmaat studenten van de Academie Verloskunde te Maastricht. Bij aanwezigheid van een stagiaire hangt er een aankondiging in de wachtkamer. Een van ons zal altijd aanwezig zijn om de stagiaire te begeleiden. Zij/hij werkt altijd onder supervisie van de verloskundige.

 

maastricht

Zoeken